Overige diensten

Overige diensten

Gekoelde winkelinterieurs

Standaard klanten die bij ons komen voor gekoelde winkelinterieurs zijn bijvoorbeeld supermarkten en slagers. Er is een breed scala aan producten van onze leveranciers die wij kunnen plaatsen in dit soort organisaties.

Cleanrooms

Cleanrooms zijn ruimtes die extreem zuiver moeten zijn. De ruimtes zorgen ervoor dat er geen stof, chemische dampen en micro-organismes binnen kunnen komen. Speciale cleanroom panelen kunnen worden gebruikt om deze contaminatie tegen te gaan.

Geluidsdichte ruimtes

Alhoewel geluidsdichte ruimtes niet gekoeld hoeven te worden, isolatie is van cruciaal belang om een geluidsarme ruimte te creëren. Ook deze ruimtes worden geplaatst d.m.v. panelen – in wezen dus niet heel anders dan het plaatsen van een koelcel. We plaatsen zowel de kleinere geluidsarme ruimtes (bijv. voor audiciëns) als grotere ruimtes (bijv. studio’s).

Mortuaria

Renders Montage heeft voor diverse mortuaria koelcellen geplaatst. Deze koelcellen zijn in de basis niet anders dan gewone koelcellen. Er kan meer informatie gevonden worden op de pagina Koelcellen.

Airco’s

Ook de montage van airco’s valt onder onze diensten, maar wij concentreren ons uitsluitend op zwaardere airco’s. Deze airco’s zijn duurder dan de standaard airco’s voor in het huis, maar het is dan ook mogelijk om grotere ruimtes te koelen met slechts één airco.

Verkoop

Renders Montage stuit regelmatig op tweedehands koel- en vriescelpanelen. Deze zijn vaak in goede staat, kunnen nog jaren mee en zijn een stuk goedkoper dan nieuwe panelen. De montage van de panelen kan worden verzorgd door Renders Montage. Voor het huidige assortiment kan contact worden opgenomen met Jos Renders (zie Contact).

Verder kunnen er ook grote koelkasten geleverd worden voor de totaaloplossing. Vanwege het netwerk dat Renders Montage over de jaren heen heeft opgebouwd is het mogelijk om met leveranciers in contact te komen die aan de kwaliteitseisen voldoen.