Koelcellen en vriescellen

Koelcellen en vriescellen montage

Kwaliteit

Sinds de oprichting van Renders Montage is het monteren van koel- en vriescellen een kerndienst van het bedrijf. Hierbij heeft altijd één gedachtegang centraal gestaan: kwaliteit leveren. Dit kun je alleen behalen door een combinatie van goede vaklieden, de beste materialen en innovatie met ondersteunende machines.

Kleine ruimtes

Het plaatsen van een koel- of vriescel hoeft niet lang te duren. In sommige (standaard) gevallen kost het enkel een paar uur om het op te bouwen. Het gebeurt ook regelmatig dat een standaard cel van de leverancier moet worden aangepast aan de beschikbare ruimte. In het kader van kwaliteit leveren zorgen we ervoor dat al het personeel goed getraind is om dergelijke projecten goed af te handelen.

Grote ruimtes

Naast kleine ruimtes zijn we ook gaan specialiseren in grote ruimtes. Het verschil hierin is met name dat grote ruimtes ook grotere panelen hebben die niet altijd te dragen zijn. Met de nieuwste technologieën zorgen we ervoor dat grote panelen in korte tijd geplaatst kunnen worden om zo personeelskosten te verlagen. Ook helpt deze aanpak met het plaatsen van koelingen in moeilijke ruimtes.