Wat doen we

Renders Montage is van oudsher gespecia-liseerd in het plaatsen van kleine koel- en vriescellen, maar sindsdien snel uitgegroeid naar een grotere markt. Onze vaste services bestaan uit het plaatsen van gekoelde winkelmeubelen, sandwichpanelen (o.a. grote koel- en vrieshuizen), cleanrooms en gehoorcabines.

Kwaliteit

Veruit het belangrijkste onderdeel van onze werkzaamheden is het leveren van topkwaliteit. Uitsluitend gebruik maken van het beste materiaal, gereedschappen en vakmanschap zorgen voor een blijvende kwaliteit van het door ons geplaatste product.

Efficiëntie

Door de juiste personen en middelen te gebruiken die door de jaren zijn geoptimaliseerd. Door secuur en precies te werken voorkom je vaak bepaalde dingen twee keer te moeten doen. Dit kan alleen door de juiste persoon op de juiste werkplek te zetten met het juiste gereedschap.

Klantgericht

Een goede relatie met de klant is belangrijk, van begin tot eind. In onze methode staan afspraken en het afstemmen van de behoeftes centraal, om vervolgens aansluitende, creatieve oplossingen te realiseren.

Doelgroep

Zowel particulieren, bedrijven en aannemers kunnen bij ons terecht. Zie hiervoor ook het kopje ‘Diensten’. Over het algemeen verzorgen wij bijvoorbeeld diensten voor de horeca, slagerijen, bakkerijen, ziekenhuizen, mortuaria en supermarkten.

Internationaal

Renders Montage heeft veel samengewerkt met internationale klanten. Projecten binnen Europa komen met regelmaat voor. Verder zijn onze werkzaamheden ook in andere continenten mogelijk.